HTC Hero – Android 2.1 update

Så kom den endeligt, HTC’s længe ventede opdatering til HTC Hero, der opgradere den til Android v. 2.1.

 

For omkring to uger siden kom den første af to opdateringer, der skulle opgradere Android til version 2.1. Nu er den anden og endelige opdatering kommet. I forhold til den gamle udgave af Android, der var på telefonen, er der tale om mange nye forbedringer, der generelt får telefonen til at virker bedre, mere flydende og pænere at se på. Der er kommet et par nye funktioner og indstillinger rundt omkring, men generelt er det mest visuelle samt funktionelle ting der er blevet opdateret, men i hvert fald til det bedre 🙂

 

Jeg må nok indrømme at jeg er blevet meget mere glad for min Hero efter denne opdatering, før den har jeg flere gange været tæt på at kyle den ud af vinduet, men dog behersket mig nok til at lade være.

 

Så hvis du ikke allerede har fået opdateringen, så kan jeg kun anbefale dig at komme igang med at hente og installere den. For mit vedkommende slettede hverken den første eller sidste opdatering noget på min telefon, ud over opsætningen af startskærmene, men hvis du gerne vil være på den sikre side, kan jeg varmt anbefale applikationen “myBackup”, som du gratis kan hente fra “Marked” på din telefon.

 

Bemærk: Opdateringen fylder ca. 80 MB og det vil derfor være en god ide at hente den via WI-FI, istedet for mobilt netværk, med mindre dit abonnement giver dig rigeligt med data trafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.