Besøg af en “sikkerhedskonsulent”

Sikke en dejlig start på en mandag. Startede computeren op som jeg plejer, og får med det samme af vide at jeg har 15 nye mails i min indbakke. Rimeligt usædvanligt eftersom jeg faktisk aldrig har set skyggen af spam, eller er tilmeldt specielt mange nyhedsbreve.

Da jeg får åbnet min indbakke, kan jeg se at alle 15 mails er fra min mailbot på denne side, som fortæller mig at der er kommet en ny kommentar 🙂

Da jeg tjekkede kommentarene igennem, var de skrevet af 15 forskellige mennesker, fra 15 forskellige IP’er, og indeholdte 15 forskellige kommentarer…

Kommentarene var selvfølgelig spam, og blev slettet igen få minutter efter. Men jeg ser det dog ikke som spam, eller som at jeg er blevet “angrebet”, jeg ser det derimod som at min side har været besøgt af en “sikkerhedskonsulent”, idet kommentarenes indhold udlukkende bestod af volapyk, med med et par falske links imellem.

Dermed er den eneste effekt det har haft, at gøre mig opmærksom på at jeg har været for doven til at lave spam kontrol på min kommentar formular, og når det så oven i købet er gratis, så kan man vel ikke klage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.